Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Naša priča

Naša istorija i nasleđe​

Dobrodošli u Banket salu Jugoslavija, savršen prostor za venčanja koji se nalazi na obali Dunava u Beogradu. Naša priča počinje 1969. godine, kada je izgrađen kultni Hotel Jugoslavija za potrebe održavanja važnih državnih i diplomatskih događaja u bivšoj Jugoslaviji.

Simbol beogradskog ugostiteljstva

Tokom godina, Hotel Jugoslavija je postao važno obeležje Beograda, domaćin brojnih kulturnih događaja, modnih revija i međunarodnih konferencija. Hotel je pre nekoliko godina zatvorio svoja vrata radi renoviranja, a novouređeni prostor je ponovo otvoren kao moderan i luksuzan hotel.

Kako je nastala Banket sala Jugoslavija

U okviru renoviranja, kultna velika dvorana hotela pretvorena je u Banket salu Jugoslavija, savremenu salu za venčanja opremljenu najsavremenijom tehničkom opremom i ekskluzivnim detaljima. Sala se može pohvaliti nekada najvećim Swarovski lusterom na svetu, sa preko 40.000 kristala, koji se nalazi u predbanketu, kao i 16 velikih Swarovski lustera u glavnoj sali, kako je i zabeleženo u Ginisovoj knjizi svetskih rekorda.

Priča iza velikog Swarovski lustera

Luster je specijalno dizajnirao i proizveo Swarovski u Austriji, a za izradu je bilo potrebno tri godine. Instalacija lustera u velikoj dvorani bila je pravi inženjerski podvig, zahtevajući izgradnju posebne platforme koja bi izdržala njegovu težinu.

Pogled u našu prošlost i sadašnjost

Banket sala Jugoslavija je od tada postala jedan od glavnih prostora za venčanja u Beogradu, poznata po vrhunskom gostoprimstvu i pažnji prema detaljima. Naš iskusni tim je posvećen tome da vaše venčanje bude zaista magično i nezaboravno iskustvo, pružajući vam prilagođene menije, kvalitetnu tehničku podršku i personalizovanu uslugu.

Naš posvećeni menadžer je uvek na raspolaganju da odgovori na sva pitanja i pomogne vam u planiranju vašeg posebnog dana. Možete nas posetiti svakog dana, uz prethodnu najavu, kako biste se uverili u lepotu i eleganciju banket sale Jugoslavija.

Hvala vam što ste izdvojili Banket Jugoslaviju za vaš poseban dan. Radujemo se što ćemo vam poželeti dobrodošlicu u naš predivan prostor za proslave i stvoriti uspomene koje će trajati ceo život.

Opciono
Call Now Button